Buddha to Buddha

buddha to buddha outlet horloge

buddha to buddha outlet horloge

Batul Loomans (Nederlander) heeft in 1997 het merk Buddha to Buddha bedacht en de eerste collectie sieraden uitgebracht. Kenmerkend voor deze sieraden lijn zijn de stoere Buddha to Buddha 925 zilveren armbanden.

Deze zilveren armbanden zijn nu ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en materialen. Het herkenningsteken van Buddha to Buddha is het chain-motief. Buddha to Buddha sieraden kunnen door zowel vrouwen als door mannen worden gedragen.

Bali

De sieraden van Buddha to Buddha worden traditioneel me de hand gemaakt in Bali. Er zijn maar liefst 400 families werkzaam die deze sieraden maken op hun eigen kenmerkende manier.

De prachtige natuur en schoonheid op Bali zorgt voor een levendige inspiratie voor de sieraden. Elk seizoen zijn er weer nieuwe ontwerpen en wordt je blij verrast door de gebruikte natuurlijke materialen voor bijvoorbeeld een armband.

Doordat het productieproces in Bali is kunnen vele gezinnen rondkomen van de arbeid. Om de cultuur te behouden van de Balinezen heeft BtB een project gestart waarbij er geïnvesteerd wordt in de scholing van de kinderen.

Collectie Buddha to Buddha zilveren sieraden

Twee zeer geliefde producten van de collectie zijn de Buddha to Buddha sieraden zijn de Chain small ring en de Ben small ring. Deze ringen kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Beide ringen kenmerken zich door de robuuste en stoere uitstraling.

Het sieradenmerk Buddha to Buddha staat voor tijdloze sieraden die traditioneel met de hand in Bali worden vervaardigd. Zo worden er onder andere armbanden, hangers, pendants en ringen van 925 zilver gemaakt.

Kleding van Buddha to Buddha

Sinds kort heeft BtB ook een eigen kledingklijn. De Buddha to Buddha kleding Collectie bestaat uit een uitgebreide collectie t-shirts, sweats, hoodies en stoere broeken.

De Easy Fit collectie is gebaseerd op de natuur, technologie en raw en unprocessed, net zoals de sieraden. De collectie is er voor zowel mannen en vrouwen en is van zeer hoge kwaliteit en is met veel zorg en aandacht voor detail gemaakt.

De Buddha to Buddha collectie heeft een hoog draag comfort, de hoodies, sweats en t-shirts combineren geweldig op een jeans en misstaan zeker niet in combinatie met de sieraden.

Buddha to Buddha VIP

Vanwege de prachtige sieraden en goede kwaliteit zijn ook de VIPS gek op Buddha to Buddha. Wist je bijvoorbeeld dat Doutzen Kroes, Afrojack en zelf Snoop Dogg deze sieraden dragen?

Outlet en uitverkoop

Vanwege de hoge kwaliteit van het zilver en het ambachtelijk en traditioneel gemaakte sieraad ligt de prijs best hoog. Mocht je dit niet kunnen betalen dan kun je natuurlijk altijd via een Buddha to Buddha outlet of uitverkoop een sieraad bemachtigen. Hou daarom de nieuwe collecties goed in de gaten want dat is vaak het moment dat de vorige collectie goedkoper geprijsd is.

Buddha to Buddha uitverkoop