Cowboysbag sale en outlet

cowboysbag sale en outlet

Je hebt vast wel gehoord van het merk Cowboysbag. Het is de sensatie van de afgelopen jaren en menig vrouw wil graag in het bezit zijn van deze mooie tassen. Wat maakt dit merk van deze tassen nu zo populair?

Kenmerkend voor deze tassen zijn de stoere en hippe uitstraling. Het kwalitatief zeer goede leer zorgt er voor dat je een hoogwaardig product hebt. Vanwege het goede leer is elke tas uniek.

Elke tas heeft door het gebruik én de bewerking van het leer een uniek karakter en dat maakt deze tassen zo bijzonder. Dit is dan ook één van de redenen waarom de leren tas niet goedkoop is.

Deze populaire tassen van echt leder zijn niet alleen populair bij vrouwen maar ook bij de heren.

Cowboysbags voor vrouwen

Het bekendste model is op het moment “The Bag” maar er zijn ook vele andere populaire modellen zoals Chicago en Davis.

De echt leren tassen van Cowboysbag zijn niet alleen stoer en super hip maar ook lekker veelzijdig. Ze bieden een hoge kwaliteit tegen een bijzonder scherpe prijs. Het meest populaire model is The Small Bag dit nu voor maar € 119,95 te koop, een echte klassieker die echt elke dame MOET hebben!

Cowboysbag tassen zijn uniek wat betreft model als materiaal en zijn in hippe kleuren te verkrijgen. Er is nu ook een special edition verkrijgbaar, Elephant grey Little bag. Dit is ene kleinere versie van de normale bag.

cowboysbag the bag small light grey outlet
Cowboysbag The Little Bag Elephant Grey Special EditionCowboysbag The Bag Small Light Grey *MEEST POPULAIR*
32 x 20 x 14 cm 38 x 24 x 16 cm
[gpp_button url="https://www.kledinghart.nl/shop/thebagstore-cowboysbag-special-edition" size="medium"]Kopen voor € 119,95[/gpp_button][gpp_button url="https://www.kledinghart.nl/shop/thebagstore-cowboysbag-special-edition" size="medium"]Kopen voor € 119,95[/gpp_button]

Gratis verzending bij The Bagstore!

Cowboysbags voor mannen

Niet alleen vrouwen zijn helemaal verzot op tassen van dit merk. Ook mannen vinden de stoere tassen hip en trendy. Voor de heren zijn er schoudertassen, rugzakken en werktassen te verkrijgen. Net zoals bij de vrouwen zijn de tassen uniek en gemaakt van hoogwaardig leer.

Cowboysbag outlet

Omdat de tassen niet goedkoop zijn velen op zoek naar een Cowboysbag outlet. Voordelig een mooie tas scoren wil natuurlijk iedereen, dus ook jij.

Als je via een Cowboysbag Sale voordelig zo’n mooie tas kan kopen, waarom zou je het dan niet doen?

Op het moment ben ik nog bezig om uit te zoeken waar en wanneer er een sale is maar ik zal je op de hoogte houden.

Hieronder vind je een overzicht waar je goedkoop een Cowboysbag tas kunt kopen. Ik heb gekeken wat de prijs is van de must have “The Bag”.

WebwinkelThe Bag vanafNu kopen
Damestassenenzo.nl€ 129,95[gpp_button url="https://www.kledinghart.nl/shop/cowboysbag-tassenonline" size="medium"]Kopen[/gpp_button]
The Bagstore€ 119,95 *NIEUW*[gpp_button url="https://www.kledinghart.nl/shop/thebagstore-cowboysbag" size="medium"]Kopen[/gpp_button]

Waar komt het merk vandaan?

In 1980 is in Amsterdam het bedrijf Cowboysbelt

ontstaan. Een ambachtelijke leerlooierij waar ze lederen riemen maakten.

Door de goede kwaliteit van de riemen werden deze ceintuurs een daverend succes wat leidde tot de uitbreiding naar onder andere tassen; de zogenaamde bags . Daarnaast werd de focus ook verlegd naar kleinlederwaren zoals portemonnees en riemen.

Ben je op zoek naar een stoere, unieke en functionele tas? Kies dan zeker voor een tas van Cowboys Bag!