Desigual

Sinds 1984 bestaat dit Zwitserse kledingmerk al.

Thomas Meyer had op 20-jarige leeftijd al een toekomst voor ogen waarin mensen zich anders zouden kleden, in kleren die positieve gevoelens opriepen en voor iedereen betaalbaar waren. En uit die droom ontstond in 1984 het kleurrijke kledingmerk Desigual.

Vanaf die tijd heeft Desigual altijd gelijkgestaan aan een positieve houding, inzet, verdraagzaamheid, voortdurende verbetering, innovatie en plezier.

Desigual staat zonder enige twijfel voor bont, pittig en levendig. De leuke kleding, tassen en schoenen in hartverwarmende bonte kleuren zijn tegelijk een plezier om naar te kijken en om te dragen. Desigual weet precies wat de hedendaagse modebewuste man en vrouw zoekt.

De bonte kleuren en adembenemende stoffen van de Desigual kleding zijn volledig in harmonie met de verrassend sobere snit. De vele vrolijke kleuren stralen de typische Spaanse levensvreugde uit.

Of het nu gaat om Desigual kleding, zoals fleurige zomerjurken, ballonjurk of trenchcoat de bonte levensvreugde resulteert in de vrolijke modelijn van Desigual.

Het is dus geen verrassing dat Desigual kleding zich aanpast aan de mode zonder aan eigen stijl en kleuren in te boeten. Ben je gebeten door de bonte Desigual stijl?