Fab tassen outlet

fabtassen outlet

De wereldberoemde lederen tassen van het merk Fab komen uit Nederland. Het merk is door de Nederlandse Fabienne Chapot opgericht in 2006. Ze ging haar droom achterna door portemonnees en tassen te ontwerpen na haar studie communicatiewetenschappen. Door haar commercieel inzicht en doorzettingsvermogen is het een groot succes geworden, nationaal en internationaal.

Fab. wordt inmiddels in meer dan 15 landen verkocht en won de harten van beroemdheden als Victoria Secret model Doutzen Kroes.

Naast de tassen richt het label zich ook op de mode accessoires zoals tassen, portemonnees, schoenen, clutches, telefoonhoesjes, zonnebrillen en een parfum.

Bij elk product van Fab wordt er een leren hartje toegevoegd. Dit symboliseert een gelukwens voor degenen die het ontvangen.

De speciale luiertas, een praktische en coole tas is ontzettend geliefd bij jonge moeders en is binnen no time een van de populairste items in de collectie van Fab geworden.

Fab tassen outlet

Vanwege de goede kwaliteit van de accessoires, 100% leer en het hippe design zijn de producten niet goedkoop. Vandaar dat velen wachten tot de Fab uitverkoop of op zoek gaan naar een Fab tassen outlet om toch een echte Fab te kunnen scoren.

Vanwege het tijdloze ontwerp en de verkrijgbaarheid in alle mogelijk kleuren maakt het eigenlijk niet uit of je nu de collectie van vorig jaar of dit jaar hebt.

Hieronder vind je een overzicht waar je Fab accessoires kunt kopen in de uitverkoop of waar er een sale is.

Fab accessoires

Het mode merk is begonnen met het ontwerpen van tassen en portemonnees. Naast tassen en portemonnees is Fabienne onlangs ook begonnen met het ontwerpen van schoenen, parfum en accessoires zoals telefoonhoesjes en armbanden.

Ook deze accessoires zijn van dezelfde kwaliteit als de tassen en voorzien het leuke lederen hartje!