Liebeskind Berlin

liebeskind outlet

Ben je op zoek naar één van de prachtige leren tassen van Liebeskind? Ik kan me goed voorstellen dat je graag zo’n mooie leren tas in bezit wil hebben want het zijn natuurlijk prachtige tassen. Het leder is heerlijk zacht en van goede kwaliteit waardoor deze tassen jaren mee kunnen gaan.

Collectie Liebeskind

De tassen van Liebeskind zin wereldberoemd maar wist je dat dit merk ook andere fashion items ontwerpt?

Naast de kwalitatief hoogwaardige tassen worden er ook schoenen, laarzen en accessoires ontworpen.

Lederen portemonnees van dit label zijn erg gewild mede vanwege het zachte leer maar ook vanwege de praktische functies die het heeft.

Voor elk ontwerp wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig leer zoals Antinori- en Santiago leer.

In alle ontwerpen zie je de pure vakmanschap terug van de ambachtelijke leerlooier.

Dit label staat erom bekend om de mooie ontwerpen in natuurlijke vormen en gemaakt van leer dat in natuurlijke kleuren geverfd is. Denk hierbij aan grijs, mintgroen en bruin.

Oorsprong Liebeskind Berlin

Oorspronkelijk komt het merk Liebeskind uit Berlijn en het is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend kledinglabel.

Een trio van ontwerpers, genaamd Johan, Julian en Semih, staan achter het succes van Liebeskind.

De stijl van Liebeskind laat zich het beste omschrijven als trendy en ontspannen maar op hetzelfde moment ook weer elegant. Zoals de ontwerpers zelf verwoorden is

“Casual elegance”

de boodschap die het merk Liebeskind wil overbrengen.

Vanwege de ligging van het hoofdkantoor in Berlijn zie je de trendy stijl uit de wijken terug in de ontweroen van de Liebeskind tassen.

De ontwerpers van Liebeskind tassen doen inspiratie op in de meeste hippe wijken (bijvoorbeeld Friedrichshain) van de stad. Het ene seizoen zie je bijvoorbeeld een explosie van kleuren en het volgende seizoen zijn de Liebeskind tassen weer helemaal aangepast op de nieuwste trends.

Liebeskind Outlet

Liebeskind is een prachtig merk dat tassen en schoenen maakt van de beste en zachtste leersoorten. Heerlijk soepel en mat, zijn deze tassen, schoenen en ook laarzen een genot voor het oog. Helaas hangt er ook een prijskaartje aan de deze mooie accessoires.

Als je toch een echte Liebeskind tas wil hebben dan kun je het beste een tas in de uitverkoop kopen of je slag slaan bij een Liebeskind Outlet. Tegenwoordig zijn er veel webwinkels waar je met korting zulke mooie tassen kunt kopen.